Om os

TOBIDAN-BREMSOMAT A/S er grundlagt den 15. februar 1993. Vores speciale er salg af komponenter til busser, lastbiler, påhængsvogne og trailere.

Koncernens hovedkontor ligger i Køge syd for København og vi har afdelinger i Esbjerg, Herning, Hillerød, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg og Aarhus. I Finland har vi hovedkontor i Helsinki samt afdelinger i Tampere og Turku. I Sverige er hovedkontoret placeret i Jönköping med afdelinger liggende i Göteborg, Helsingborg, Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall og Örebro. Vores hovedkontor i Norge ligger i Oslo med afdelinger i Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

For os er kvalitet, service og konkurrencekraft absolutte nøgleord. Som en af de største distributører i Norden er vi med en stab af kompetente medarbejdere klar til at servicere vores kunder med trykluftbremsedele, bremseskiver og klodser, kalibre, forskruninger, bremserør, lufttanke, luftbælge, støddæmpere, koblinger, styretøjsdele, filtre, remstrammere, remme, startere, generatorer, vandpumper, turboer, styrehuse, hjullejer/nav, AD Blue komponenter, viskersystemer, batterier, liftdele, udstødninger/katalysatorer, spejle, lygter, pærer, kølere, påhængsvognkoblinger, kabine/motorvarmere, blæsermotorer, viscokoblinger, bladfjedre, indsprøjtningsdyser og diagnoseværktøj.

Vi er blandt andet distributør for følgende velkendte brands:   

ASPÖCK FTE
LEMFÖRDER
SKF
BORGWARNER
GARRETT
MANN-HUMMEL
TEXTAR
BOSCH
GATES
MERITOR
TIMKEN
CONTITECH
GE
MITSUBISHI
TRUCK-LITE
DAYCO
GOODYEAR MONROE TRW
DELCO REMY GYLLE MEC NEOTEC VALEO
DELPHI
HACO
NRF
VBG
DIESEL TECHNIC
HALDEX
OPTIBELT VIGNAL
DINEX
HELLA
PHOENIX
WABCO           
DOGA
HERION
PRESTOLITE
WEBASTO
EMMERRE
HOLSET
RAUFOSS WIX
FEBI
JURID
RUBBOLITE WWWS
FERODO
KNORR-BREMSE
SACHS
XXL MARMITTE
FIRESTONE KONGSBERG SCHOMÄCHER