Om os

TOBIDAN-BREMSOMAT A/S er grundlagt den 15. februar 1993. Vores speciale er salg af komponenter til busser, lastbiler, påhængsvogne og trailere.

Koncernens hovedkontor ligger i Køge syd for København og vi har afdelinger i Esbjerg, Herning, Hillerød, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Aalborg og Aarhus. I Finland har vi hovedkontor i Helsinki samt afdelinger i Tampere og Turku. I Sverige er hovedkontoret placeret i Jönköping med afdelinger liggende i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall og Örebro. Vores hovedkontor i Norge ligger i Oslo med afdelinger i Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

For os er kvalitet, service og konkurrencekraft absolutte nøgleord. Som en af de største distributører i Norden er vi med en stab af kompetente medarbejdere klar til at servicere vores kunder med trykluftbremsedele, bremseskiver og klodser, kalibre, forskruninger, bremserør, lufttanke, luftbælge, støddæmpere, koblinger, styretøjsdele, filtre, remstrammere, remme, startere, generatorer, vandpumper, turboer, styrehuse, hjullejer/nav, AD Blue komponenter, viskersystemer, batterier, liftdele, udstødninger/katalysatorer, spejle, lygter, pærer, kølere, påhængsvognkoblinger, kabine/motorvarmere, blæsermotorer, viscokoblinger, bladfjedre, indsprøjtningsdyser og diagnoseværktøj.

Vi er blandt andet distributør for følgende velkendte brands:   

BORGWARNER FTE
KONGSBERG
SACHS
BOSCH
GARRETT
LEMFÖRDER
SCHOMÄCKER
CONTITECH
GATES
MANN+HUMMEL
TEXTAR
DAYCO
GE
MERITOR
TIMKEN
DELCO REMY GOODYEAR MITSUBISHI TRUCK-LITE
DELPHI
GYLLE MEC
MONROE
TRW
DIESEL TECHNIC
HACO
NEOTEC VALEO
DINEX
HALDEX
NRF
VBG                 
DOGA
HELLA
OPTIBELT
WABCO
EMMERRE
HERION
PHOENIX WEBASTO
FEBI
HOLSET
PRESTOLITE
WIX
FERODO
JURID
RAUFOSS
WWWS
FIRESTONE KNORR-BREMSE RUBBOLITE XXL